Selecteer een pagina

FIKA & FEST – SFEERVOL EN PERSOONLIJK

Mijn naam is Femke Ditmars en ik ben 43 jaar, ik woon in Haarlem en mijn bedrijf heet Fika & Fest.

Ik geef advies aan ondernemers over online zichtnaarheid en ik ondersteun ondernemers en bedrijven met hun social media. Daarnaast creëer ik graag magische momenten en kan ik worden ingehuurd om invulling te geven aan zo’n moment in de vorm van eventplanner of manager.

Welke 5 woorden zijn typisch jou?

Verbinder, creator, enthousiasteling, energiek en gedreven.

Ik vind niks leukers dan boordevol energie, gedrevenheid en enthousiasme iets te creëren. Of het nou een feestje, een Instagram pagina of een kookboek is. Ik ben een echte verbinder en maak graag gebruik van mijn netwerk om iets moois neer te zetten.

Waarom doe jij wat je doet, wat drijft jou? Wat is dus jouw innerlijk vuur?

Ik vind het fantastisch om die magische momenten te creëren. Tijdens voorgesprekken ontstaat er al een plaatje in mijn hoofd. Als dat dan samenkomt in zo’n mooi moment en ik daarbij een grote glimlach op het gezicht van mijn klant/gast of opdrachtgever tover, dan is mijn missie geslaagd.

Wat betekent jouw vuur voor jou en je business?

Mijn vuur is mijn kracht, dat wakkert mijn passie en mijn gedrevenheid aan. Dat vuur zorgt ervoor dat de mooiste dingen ontstaan.

Hoe houd jij je vuur hoog?

Door me te laten inspireren. Dat doe ik door buiten te zijn, te aarden en rust te pakkken, waardoor mijn creativiteit de ruimte heeft. En door tijdschriften, Pinterest, Instagram, lekker eten, etc.

Waar ben je heel trots op? Juist ook in deze moeilijke tijd?

Ik ben er trots op dat ik altijd de drive en creativiteit heb om er iets van te maken, zelfs in crisis tijden. Tijdens de Corona crisis is mijn 2e bedrijf ontstaan (stapeltaart.com). Ik geloof er in dat je altijd een keuze hebt en in moeilijke situaties ontstaan vaak de mooiste dingen.

Welk advies zou jij willen geven?

Mijn advies is: volg je hart en doe waar je blij van wordt. 

Welke quote/uitspraak of motto is jou op het lijf geschreven of past helemaal bij jou?

Be fearless in the pursuit of what sets your soul on fire