Selecteer een pagina

Voel jij dat er zoveel meer in je zit dan je nu laat zien?

Je bedrijf is dé manier om je hartmissie in de wereld te zetten. Maar dit werkt alleen als je doet wie je echt bent. Anders blijf je twijfelen en zoeken en hou je het gevoel dat het (nog) niet klopt. Als bewuste hartonderneemster pel je steeds een laagje af, duik je steeds dieper in de essentie tot je bij het punt komt dat je VOL wilt gaan voor wat je diep van binnen voelt. 

Want alleen als je VOL-ledig kiest voor het volgen van je hartverlangen, weet wat je verhaal is, kun je pas echt die diepe vervulling ervaren. Op je plek gaan staan. Stevigheid en vertrouwen voelen. Met klanten die precies bij je passen, met een goed inkomen, maar bovenal met een bevrijdend gevoel van binnen. Want eindelijk doe je wat je hier te doen hebt. Eindelijk ben je op de plek waar je moet zijn. Eindelijk kan het vrijuit stromen omdat de weg vanuit je hart naar buiten volledig open ligt. Vertellen waarin je gelooft, van betekenis zijn, doen waar je blij van wordt en hét verschil kunnen maken. Zo is het altijd al voor jou bedoeld. 

Pas als je helder hebt wat jouw verhaal is en  waar je hart van opengaat, kun je je uitspreken en gaan

Je durft je pas uit te spreken en voluit te gaan als je diep vertrouwen voelt dat het klopt. Ons hoofd neemt vaak de overhand, we verdwalen er soms in. Maar pas als het in je hoofd stil en helder is, kun je de taal van je hart verstaan en voel je ook de kracht daarvan. Pas dan kun je echt ‘ja’ zeggen tegen jezelf en je bedrijf op jouw unieke manier leiden. 

Niet doen zoals anderen het doen, niet doen zoals je denkt dat het hoort, maar volledig jouw eigen manier, woorden en verhaal omarmen en uitdragen. Ik geloof dat er maar één manier is die werkt voor jou en dat is jouw eigen manier. Door die te omarmen en te volgen zorgt voor authenticiteit en kloppende groei.  

Wil jij niet langer meer blijven zoeken en echt doorpakken? Verlang jij naar die diepe vervulling en je vuur vinden en voelen? Vol in je boodschap gaan staan, focus hebben, je missie uitdragen en het helemaal gaan doen op jouw manier?

Mijn missie is om dat VOL in jou naar boven te halen.

Wat gaan we doen?

In het Vind & Voel je Vuur – traject werken we met de Vind & Voel je vuur methode. Deze methode bestaat uit 3 fases die jouw vuur doen ontvlammen. In fase 4 verzegelen we dat vuur in jouw eigen Inner Fire Signature.

Fase 1: Brandstof – Zien wat er is

Wie ben jij? Wie was je als kind? Hoe is je reis tot
nu geweest? Wat is je passie, je talent? Waar word je
blij van? Maar bovenal: wat is jouw verhaal?

We vinden haakjes, draadjes en aanknopingspunten
en gaan diep in op jouw visie, waardes, uniekheden
en kernkrachten.

Fase 2: Zuurstof – Nieuwe dingen zien

Ontdekken, spelen, openen.

Wat vertellen jouw zintuigen je?
Waar verlang je naar? Wat voel je? Wat wil je? Waar droom je van? Wat kies je? Welke positie neem je in? Met welke doelgroep resoneer jij? En hoe wil jij je laten zien?

We verkennen en voelen wat bij jou past, hoe je
verhaal voor jou kan werken en wat je boodschap is
en voor wie jij er wil zijn.

Fase 3: Temperatuur – Dingen samen zien komen

Bedoeling. Zingeving. Bezieling. Connecting the
dots.

We vertalen jouw vuur naar een kloppend bedrijf. We geven het letterlijk handen en voeten. Daarbij hoort een aanbod dat een verlengde is van jouw vuur en hoe jij het liefst werkt. Je vindt jouw
eigen, rakende woorden en een stijl en uitstraling
die laten zien wie jij bent en waar je voor staat.

Fase 4: Jouw vuur gevat in woord & beeld

We vangen jouw vuur in woorden en beelden samen in jouw persoonlijke Inner Fire Signature. Dit
persoonlijk, geschreven magazine dient als
leidraad en houvast in je business en kun je er
altijd bij pakken als je last hebt van ‘de wind van
buitenaf’.

 

En dan… is daar je vuur!

Alles valt als een puzzel in elkaar als je brandstof, zuurstof en temperatuur samenvoegt.
Daar is jouw vuur!

Vanuit jouw vuur ga je over tot actie. Je gaat maken, creëren, schrijven, vertellen, doen en ervaren. Je gaat staan op je eigen, bedoelde plek. Stevig en vol vertrouwen. Je deelt je boodschap met de wereld, neemt de leiding en kiest.

Jouw vuur brandt niet alleen stevig voor jou, maar raakt, verlicht en verwarmd ook de harten van jouw klant.

Bedoeld. Vervuld. Bezield!

Jouw plek is niet bedacht, maar bedoeld voor je

Pas als het klopt van binnen in jou, klopt en resoneert het met buiten. Mensen voelen jouw vuur, jouw bedoeling. Haken aan op jouw woorden, vibe en oplossing die jij voor hen hebt en bent. Ik geloof dat je jouw plek niet bedenkt, maar dat deze bedoeld is voor je.

Jij hoeft alleen maar jouw pad van plezier, verlangen en vuur te volgen en op JOUW plek te gaan staan.

Ik ben er voor jou

Ik ben een coach die naast je staat, die je diepgaand interviewt en die de ruis weghaalt. Die haarscherp aanvoelt of dat wat je zegt uit je hart komt en je levensmissie is. Ik daag je met liefde uit steeds dieper te zakken in jezelf, in je verhaal en de antwoorden te vinden die de vonkjes in jou doen ontsteken. Vonkjes die vervolgens oplaaien naar een warm hoog vuur, wat aan de buitenkant direct voelbaar is. 

Wil je stoppen met verdwalen in je hoofd en doorpakken? Wil je gaan voor je grootste verlangen en daarmee je droombedrijf en droomleven creëren?

Stap dan in het Vind & Voel je Vuur traject!

What’s in it:

– We gaan 5 maanden intensief samen aan de slag. Er zijn in het traject zowel on- als offline contactmomenten en er is 24/7 de mogelijkheid tot persoonlijk app-contact.

– Je ontvangt in iedere fase een magazine met vragen en opdrachten die het uitgangspunt zijn voor de interviews en de live dagen.

– online Kick-off call met uitleg over de diverse fases en met een eerste verkenning naar jouw hartmissie.

– 4 tussentijdse online Zoom coachcalls – voor speedcoaching, daarmee halen we direct ruis en twijfel weg 

2 live dagen (van 10.00 t/m 15.30) incl. koffie/thee, lunch en lekkers

– Je maakt jouw persoonlijke Inner Fire Signature, waarmee je altijd terug kan naar je eigen, diepe vuur

– We sluiten dit bijzondere traject af met het maken en aansteken van jouw eigen vuur (via Zoom of live). En terwijl we vooruit kijken, napraten en ons laten verwarmen door het vuur, proosten we op jou, het leven en wat jij te geven hebt aan de wereld.

Doen en laten zien wie je echt bent, vanuit jouw vuur, is het mooiste wat je kunt geven. Aan jezelf en de wereld.

Dit traject is voor jou als jij:

 • gaat voor groei en open staat voor alles wat zich voor je wil ontvouwen en ontstaan 
 • wilt ontdekken, voelen en vertellen 
 • durft te kiezen, verantwoordelijkheid neemt, doorpakt en in actie komt 
 • enthousiast bent 
 • open staat voor ontvangen 
 • gelooft en vertrouwt op ‘de reis’

Ik geloof in doen, in beweging en in moed, ondanks dat het spannend is. Maar bovenal geloof ik in jou en jouw unieke verhaal, vuur én waarde.  

DIT TRAJECT IS VOOR JOU ALS JIJ JE VUUR (OPNIEUW) WILT VINDEN EN VOELEN. ALS JE VERLANGT NAAR HELDERHEID EN EEN BEDRIJF EN AANBOD WAT HELEMAAL PAST BIJ WIE JE BENT. EN JE EINDELIJK WILT DOORPAKKEN OM VOOR JE DROOMLEVEN TE GAAN. 

What they say!

Sijtske heeft de unieke gave om al pratend en interviewend te weten waar jouw vuur over gaat. Toch voelt het niet als een interview, maar ga je ontspannen de diepte in. Op een fijne manier. Ze luistert geboeid, stelt de juiste vragen en zet je zintuigen weer open. Ze laat je zien waar jouw kracht ligt en hoe belangrijk jouw verhaal is.

Toen ik dat zag, voelde ik weer mijn vuur. Ik maakte vervolgens een kloppend aanbod en het stroomde!

Sijtske weet precies dát eruit te halen wat je zelf als onderneemster niet ziet. Ik kan iedere onderneemster het Vind & Voel je Vuur traject aanraden als je vast loopt, het niet meer weet of omdat je wilt voelen wat je nou echt het allerliefste doet.

Daarnaast is Sijtske een ontzettend  warm, ontwapenend en inspirerend persoon. Je voelt je meteen thuis bij haar.

Marianne Vis – Babycoach

Wat levert het traject, naast je Inner Fire Signature, je nog meer op?

Je doet waarvoor je hier bent, hebt je vuur helder en je hebt een aanbod en bedrijf wat past bij je hartmissie.

Wat ervaar je nog meer?

 • Je voelt je vrij, vervuld en gelukkig
 • Je vuur, je why, staan centraal in je business
 • Je hebt weer plezier in het ondernemen
 • Je voelt je zelfverzekerd en staat stevig op jouw bedoelde plek
 • Je business past precies bij jou en je werkt op jouw unieke manier
 • Je trekt klanten aan die bij je passen en waar je super blij van wordt
 • Je bent meer zichtbaar omdat je visie en boodschap helder zijn
 • Je ervaart dat jouw verhaal het fundament is van je bedrijf en hoe je dat kunt inzetten
 • Je doet wat je het allerleukste vindt om te doen!

Nog even praktisch

Het Vind & Voel je Vuur traject kenmerkt zich door haar diep, interviewende karakter. Dit traject is een reis naar binnen. Van hoofd naar hart. Met jouw verhaal als uitgangspunt.

In jouw verhaal schuilt het fundament van je business. Door jouw verhaal te vertellen vinden we haakjes, draadjes en belangrijke aanknopingspunten voor wie jij bent, waar je voor staat en wat jij de wereld hebt te geven. 

Ik begeleid je intensief, vanuit mijn warmte en enthousiasme. Intuïtief voel ik welke tools ik mag inzetten om jouw vuur te doen ontvlammen. Samen met jou, schrijf ik je Inner Fire Signature. Jouw vuur gevat in woord en beeld. Wat dient als baken en leidraad in jouw business. 

We ontmoeten elkaar in iedere fase, zowel on- als offline. Online d.m.v. coachcalls en offline bij mij op de veranda in het Friese Makkum (de veranda is in aanbouw, dus voor nu mag je heerlijk bij mij op de bank).

In iedere fase krijg je een magazine toegestuurd met vragen en opdrachten die dienen als input voor onze live dagen en om je Inner Fire Signature krachtig en stevig te kunnen schrijven.

De live dagen zijn compleet verzorgd, inclusief koffie/thee, lekkers en een heerlijke lunch. Het zal je aan niets ontbreken! 

We sluiten het traject af met het ontsteken van jouw eigen vuur, kijken vooruit en praten na. En natuurlijk proosten we op jou, op jouw missie en op het leven!

 

De investering: € 2.997,-.

Het is ook mogelijk dit bedrag in 5 termijnen van € 600,- te betalen

* Bovenstaande bedragen zijn exclusief BTW

Are you ready?

Ben je geïnteresseerd in het Vind & Voel je Vuur traject?

Super leuk!

Laten we dan even bellen zodat we kunnen kijken of dit traject bij jou past.

Ik reageer binnen 48 uur en kijk er naar uit je te spreken!

-x-

Liefs Sijtske

 

Sijtske Deinum

De Greiden 9

8754 KG Makkum

Tel. 06 18 68 98 86

contact@sijtskedeinum.nl

Privacybeleid

Cookieverklaring