Selecteer een pagina

Stap 6

 

Wat ga je doen in stap 6

 

Stap 6!!

 

En daar was dan de laatste stap van het programma…. Het maakt me bijna een beetje verdrietig en aan de andere kant is er ook een enorme dankbaarheid bij mij. Want ik voel me enorm bevoorrecht dat ik jou 6 maanden lang heb mogen helpen en mocht bijstaan. Dankjewel daarvoor!

Maar nu naar deze stap van het programma. Je gaat in deze stap vooral terugkijken, successen vieren en vooruit blikken. Want het stopt natuurlijk niet na deze 6 maanden. Eigenlijk was dit alleen nog maar het begin van je reis 😉 Kijk vooral ook naar wat je nu wilt gaan doen. Waar wil je naar toe? Waar wil je verder mee? Het levenswiel laat dat altijd heel mooi zien. 

Sijtske Deinum

De Greiden 9

8754 KG Makkum

Tel. 06 18 68 98 86

contact@sijtskedeinum.nl

Privacybeleid

Cookieverklaring