Selecteer een pagina

Stap 5

 

Wat ga je doen in stap 5

Yes! Stap 5! 

Wat ben je ontzettend goed bezig! Je bent al heel ver in het programma nu en je voelt wellicht steeds beter wat je wilt en wat je absoluut niet meer wilt. Wie ben je nu echt? Waar hou je van? Wat past niet meer bij jou?

In stap 5 gaan we opnieuw stappen zetten. Want man oh man wat heb je een doorzettingsvermogen nodig om ook écht voor jezelf te kiezen. Hoe vaak verlies je niet heel snel jezelf uit het oog omdat alles en iedereen je opslokt? Maar dat gaan we niet meer doen! We gaan moed tonen, lef hebben, focus houden, doorzetten en in actie komen! In deze stap leer ik jou hoe je bij je doel kunt komen, hoe je focus kunt houden en hoe je focus vindt.

Weet je, het wordt eigenlijk steeds logischer nu je echt doet waar je blij van wordt. Je kunt praktisch niet meer zonder. Je leeft, denkt en ademt dát waar je zo van houdt. Het is niet moeilijk, keep it simple! Je goud ligt voor je en je kunt er zo bij, als je er voor durft te kiezen en het durft te pakken. Laat je je angst z’n gang gaan of durf je te kiezen voor jezelf? Daar buiten je comfortzone is het te vinden, daar ligt het voor het oprapen. Welke keuze maak jij? Ga je voor eng en nieuw, of laat je het zo en blijft je leven zoals het is? It’s up to you….. 

Face the fear and do it anyway!

Waar één deur sluit gaan andere deuren open.

 

Stap 1 en Stap 2 vormen dé basis voor jouw persoonlijke reis. In stap 3 heb je letterlijk ruimte gemaakt voor de nieuwe jij en nu ga je daar heel bewuste keuzes aan koppelen. Keuzes die ervoor zorgen dat waar jij van houdt een plekje gaat krijgen in je leven en je daardoor ook het leven kan leven waar je van droomt. De sleutel tot succes ligt in doen waar je blij van wordt, manifesteren van dat wat je wilt (= de wet van aantrekking), vertrouwen hebben, loslaten wat je niet meer dient, je angsten aankijken, investeren in jezelf en de moed hebben er vol voor te gaan.

That’s where the magic happens!

Tot slot: weet dat tijd van jou is. Laat de tijd niet als los zand door je vingers glippen, maar ga er bewust mee om. Plan je tijd bewust en weest je ook bewust van wat je wilt met je tijd. Jij hebt dit programma gekocht en ik wil dan ook dat je er de tijd voor neemt. Dat je er alles uit haalt wat erin zit. Er zitten zoveel waardevolle opdrachten in die alleen zijn waarde hebben als jij er bewust mee omgaat en er écht iets mee doet. Dus ga ervoor!

Enjoy!

Sijtske Deinum

De Greiden 9

8754 KG Makkum

Tel. 06 18 68 98 86

contact@sijtskedeinum.nl

Privacybeleid

Cookieverklaring