Selecteer een pagina

Stap 4

 

Wat ga je doen in stap 4

En daar was al stap 4! Tjee, wat gaat het snel en man oh man wat heb je al veel gedaan en wat is er wellicht ook al veel veranderd. Er vallen steeds meer puzzelstukjes op z’n plek doordat jij gaat doen waar je écht blij van wordt. Maar voor dat dat vliegwiel (je nieuwe leven) kan gaan draaien moet je keuzes maken voor jezelf. Je zult jezelf centraal moeten stellen en niet vast moeten blijven houden aan angsten, overtuigingen en dat wat je niet dient om verder te komen. Dat heb je in stap 3 wellicht ook ervaren.

Het vliegwiel kan pas echt lekker gaan draaien als je gaat investeren in jezelf, in dat waar je écht van houdt. En over investeren en jezelf centraal stellen gaat het in deze stap van het programma. Investeren in jezelf kan op 3 verschillende manieren. Door middel van tijd, geld en energie. En als je gaat investeren in dat waar je zó blij van wordt, gaat het ook direct voor je renderen. Zo simpel is dat. En als je investeert, kun je ook manifesteren. Immers… manifesteren werkt als een magneet. Voel jij je goed, dan trek je dat ook aan. Dus je kunt je voorstellen dat als jij meer tijd gaat besteden aan dat waar je van houdt dat jij je veel beter voelt. En daardoor trek je ook gemakkelijk dat aan wat je zo graag wilt. 

Stap 1 en Stap 2 vormen dé basis voor jouw persoonlijke reis. In stap 3 heb je letterlijk ruimte gemaakt voor de nieuwe jij en nu ga je daar heel bewuste keuzes aan koppelen. Keuzes die ervoor zorgen dat waar jij van houdt een plekje gaat krijgen in je leven en je daardoor ook het leven kan leven waar je van droomt. De sleutel tot succes ligt in doen waar je blij van wordt, manifesteren van dat wat je wilt (= de wet van aantrekking), vertrouwen hebben, loslaten wat je niet meer dient, je angsten aankijken, investeren in jezelf en de moed hebben er vol voor te gaan.

That’s where the magic happens!

Tot slot: weet dat tijd van jou is. Laat de tijd niet als los zand door je vingers glippen, maar ga er bewust mee om. Plan je tijd bewust en weest je ook bewust van wat je wilt met je tijd. Jij hebt dit programma gekocht en ik wil dan ook dat je er de tijd voor neemt. Dat je er alles uit haalt wat erin zit. Er zitten zoveel waardevolle opdrachten in die alleen zijn waarde hebben als jij er bewust mee omgaat en er écht iets mee doet. Dus ga ervoor!

Enjoy!

Sijtske Deinum

De Greiden 9

8754 KG Makkum

Tel. 06 18 68 98 86

contact@sijtskedeinum.nl

Privacybeleid

Cookieverklaring