Selecteer een pagina

Stap 2

 

Wat ga je doen in stap 2?

Wauw! We zijn alweer een maand samen op reis! Je bent in beweging gekomen en onderweg naar jou stip aan de horizon. Wellicht heb je die stip nu nog niet helemaal helder, maar kom je met elke stap die je maakt een beetje dichterbij. Ik vind wat je doet nu al geweldig en ik zeg dan ook; HIGH FIVE voor jou, want jij gaat er voor. Jij voelt dat het nu tijd is om voor jouw mooiste leven te gaan. Heerlijk! I love it!

In stap 2 gaan we het hebben over gedachten en de kracht van die gedachten. Gedachten heb je de hele dag door, die gaan niet weg. Overal denk je over na en telkens maak je op basis van die gedachten beslissingen. Alles is een gedachte. Je kunt je dan ook voorstellen dat die gedachten bepalen hoe je leven eruit ziet. Zij bepalen wat jij doet en welke keuzes je maakt. Ben je niet tevreden met hoe je leven nu is, dan zullen je gedachten moeten veranderen. Zij zijn de sleutel tot verandering en succes. Daarnaast gaat het in deze stap over de wet van aantrekking en over het omdenken van je gedachten.

Stap 1 en Stap 2 vormen dé basis voor jouw persoonlijke reis. De sleutel tot succes ligt in doen waar je blij van wordt, manifesteren van dat wat je wilt (= de wet van aantrekking), vertrouwen hebben & master your mindset!

Tot slot: weet dat tijd van jou is. Laat de tijd niet als los zand door je vingers glippen, maar ga er bewust mee om. Plan je tijd bewust en weest je ook bewust van wat je wilt met je tijd. Jij hebt dit programma gekocht en ik wil dan ook dat je er de tijd voor neemt. Dat je er alles uit haalt wat erin zit. Er zitten zoveel waardevolle opdrachten in die alleen zijn waarde hebben als jij er bewust mee omgaat en er écht iets mee doet. Dus ga ervoor!

Enjoy!

Sijtske Deinum

De Greiden 9

8754 KG Makkum

Tel. 06 18 68 98 86

contact@sijtskedeinum.nl

Privacybeleid

Cookieverklaring