Selecteer een pagina

Het voelen van je vuur, zorgt ervoor dat jij weer zo lekker door kan!

Je bent vol passie en enthousiasme je bedrijf begonnen en bent trots op wat je tot nu toe hebt opgebouwd. Je hebt een mooi aanbod, klanten zijn tevreden en jij bent nog iedere dag blij dat je destijds die spannende stap naar het ondernemerschap hebt gemaakt. Vrijheid, creëren, (persoonlijk) groeien en van waarde zijn, dat is wat je wil. En dat allemaal op je eigen voorwaarden. Op jouw manier, op jouw moment en vanuit plezier en ontspanning.

Maar bij vlagen is het ondernemerschap ook veel, zwaar en voel je de druk. Groeien, zichtbaarder zijn, groter, opschalen en meer, meer, meer, lijkt de norm. Pas dan lijk je succesvol te zijn. En zo leg je de lat voor jezelf steeds hoger. Blijf je veranderen, toevoegen en meedoen met de rest.

Maar dat is niet hoe jij het wilt. Je wilt vrijheid, jezelf zijn. Jouw vuur voelen en doen waar jij blij van wordt. Maken, bedenken, creëren en raken op jouw manier, met jouw woorden en met jouw diensten en/of producten.

Maar pfff… zo voelt het nu helemaal niet….

Hoe zou het voor je zijn als jij…

 • even uit de hectiek en het vele “moeten” van je bedrijf stapt om zo jouw eigen vuur weer aan te wakkeren? 

 • weer een goed gevulde brandstoftank zou hebben vol business- en soulfuel?

 • kan opladen en aan de stekker mag om je mind, heart en soul te voeden?

 • weer gaat voelen en luisteren naar wat er van binnen zit, zodat je super helder hebt wat je wilt maken, zeggen en doen?

 • je juist voedt met wat je mist; bezieling, creativiteit, joy, warmte en eigenheid

 • meer gaat versimpelen, weglaten en minimaliseren zodat jouw eigen, pure, vuur overblijft en de kern en essentie zo duidelijk en voelbaar is?

 • échte aandacht geeft aan jouw binnenwereld omdat je daar alles vindt wat je nodig hebt?

Last van de wind van buitenaf?

Er is zoveel. Zoveel wat jij ook zou moeten als je om je heen kijkt naar anderen; zichtbaar zijn, opschalen, doorgroeien, groter, online, een team, hight end, en zo verder. Maar is dat echt hoe jij het wilt? Is dat echt waar jij blij van wordt en zin in hebt? 

We doen steeds meer van wat iedereen doet. We gaan mee in die ratrace omdat we denken dat het zo hoort. Maar daardoor verliezen we ons eigen pure goud. Ons eigen diepste vuur wat ons iedere dag drijft en waarom we doen wat we doen.

Als jij je vuur niet (meer) voelt en ziet, kunnen jouw klanten je ook niet voelen, zien én horen. Dan kom je niet binnen. Raak je niet hun harten. Zet je ze niet in vuur en vlam. En dat is wél wat jij wil!

 Want je hebt een missie, een visie en een droom voor de wereld. Met mooie woorden, prachtige foto’s en treffende teksten laat jij dat zoveel mogelijk zien. Super gaaf en absoluut nodig. Maar het is wel de buitenkant, de buitenkant van je bedrijf. En daar ben jij continu mee bezig.

Maar aan de binnenkant zit een veel diepere laag. Een laag vol passie, drive & vuur. Een laag die mensen vaak niet zien en je zelf ook niet altijd meer ziet en voelt. Maar die er wel voor zorgt dat jouw bedrijf is wat het is en die jou JOU maakt. Uniek, bijzonder en eigen. Mensen willen jou. Kopen jouw energie én jouw vuur. Maar ze kunnen daar alleen op aanhaken als ze dat ook echt voelen.

Wat als jouw vuur groot, warm en hoog knettert van binnen en je het tot in al je vezels voelt? Wat als je je vuur door kunt geven zonder hard te roepen? En wat als je ook nog eens op een hele natuurlijke, oprechte manier je boodschap kunt verspreiden en de juiste mensen kunt raken?

Dat kan! En ik ga je daarbij helpen.

Ik wakker jouw eigen, unieke vuur met heel veel plezier en enthousiasme aan!

RELIGHT MY FIRE!

BUSINESS BOOST CALL

Weet je het even niet meer?
Heb je begeleiding, inspiratie en een luisterend oor van een enthousiaste inner fire starter en ideeënmachine nodig?

Of wil je even sparren over dat ene, nieuwe idee? of die vette droom die telkens omhoog komt borrelen? 

Dan is de Relight my Fire! Business Boost Call precies wat je nodig hebt! 

—————————-

WHAT’S IN IT:

>> 1,5 uur durende zoomcall (je krijgt na afloop de opname) Gemakkelijk, praktisch en heerlijk vanuit je eigen huis!

>> ter voorbereiding op de online call stuur ik je vooraf een mail met vragen. Zo kan ik onze call goed voorbereiden, weten we beiden waar we het over gaan hebben en komen we direct to the point. Wel zo fijn en effectief!

>> Ik spui alle ideeën en kansen die ik voor je zie, denk persoonlijk met je mee en je krijgt mijn onuitputtelijke energie en enthousiasme. In 1,5 uur brandt jouw vuur als nooit tevoren en weet jij precies hoe je verder kan!

————————

Jouw investering:

€ 167,- excl. btw

RELIGHT MY FIRE! – VIP DAG

Wil jij je vuur aanwakkeren en business- & soulfuel tanken? Wil jij weer voelen waar het voor jou écht om gaat in je leven én bedrijf? Wil jij ontdekken wat er van binnen nog meer borrelt en mag ontstaan? 

 Wil je eindelijk eens aan dat toffe idee werken wat al zo lang in je hoofd zit en kun je wel wat hulp gebruiken? Of wil je juist sparren over hoe je het helemaal op jouw manier kunt doen? Authentiek, eigen en vrij, zodat je écht alleen doet waar je blij van wordt?

 Ja?

En wil je daarin alle aandacht, focus en energie voor jou én je bedrijf?

Dan is de Relight my Fire! VIP dag perfect voor jou!

————————–

WHAT’S IN IT?

 >> Ter voorbereiding op de dag ontvang je vooraf een mail met vragen. Zo kan ik de dag volledig op maat voor jou voorbereiden en samenstellen. 

>> Dé dag! Van 9.30 tot 15.30 uur ben je welkom bij mij op de veranda in het mooie, Friese Makkum (de veranda wordt nog gebouwd, dus voor nu mag je heerlijk bij mij op de bank 😉 

>> Ik spui alle ideeën en kansen die ik voor je zie, denk persoonlijk met je mee en je krijgt mijn onuitputtelijke energie en enthousiasme! Business- , soulfuel en een innerlijk goed gevulde brandstoftank gegarandeerd!

>> Jouw dag is volledig verzorgd, het zal je aan niets ontbreken (incl. koffie/thee, lekkers en een heerlijke lunch). 

>> 3 weken na de Relight my Fire dag hebben we opnieuw telefonisch contact (max. 45 min.) De dag wordt als een groot cadeau aan jezelf ervaren, maar er gebeurt ook veel, dus is het heel normaal dat je na afloop tegen bepaalde vragen aanloopt. Ik denk persoonlijk met je mee!

—————————

Jouw investering:

€ 747,- excl. btw*

* betalen in 2 termijnen is mogelijk

RELIGHT MY FIRE! – GROEPSDAG

Wil jij, samen met een kleine groep like minded people, je vuur aanwakkeren en business- & soulfuel tanken? Weer voelen waar het voor jou écht om gaat in je leven én bedrijf?

Wil jij praktisch aan de slag met dat te gekke idee wat in je hoofd zit, maar wat zich nog niet heeft laten ontvouwen? Of wil je werken aan een nieuw project/diens of product?

Dan is de Relight my Fire! – groepsdag echt iets voor jou!

De ultieme mix van verdieping en innerlijk vuur aanwakkeren én van praktische stappen zetten en meters maken.

————————-

WHAT’S IN IT:

>> Ter voorbereiding op de dag ontvang je vooraf een mail met vragen. Zo weet ik wat er bij iedereen speelt, waaraan een ieder wil werken en wat ons gezamenlijke vertrekpunt is.

>> Dé dag! Van 9.30 tot 15.30 uur ben je welkom bij mij op de veranda in het mooie, Friese Makkum (de veranda wordt nog gebouwd, dus voor nu mag je heerlijk bij mij op de bank😉 De dag is volledig verzorgd, incl. koffie/thee, lekkers en een heerlijke lunch.

>> In de ochtend keren we vooral naar binnen en wakkeren we jouw vuur aan. In de middag gaan we vooral praktisch aan de slag. Ik kijk en denk dan persoonlijk 1:1 met iedereen mee en drop mijn ideeën en kansen die ik voor je zie. Jij gaat gegarandeerd met heel veel vuur, helderheid, inspiratie, plezier én flinke stappen naar huis!

>> na 3 weken is er een online groepscall via Zoom, waarin je al je vragen kunt stellen. Ook kijken we met elkaar naar de volgende te nemen stap in je bedrijf en wakker ik, waar dat kan, opnieuw jouw vuur aan met mijn enthousiasme en onuitputtelijke energie!

————————-

Jouw investering:

€ 397,- excl. btw

Data in 2021:

– woensdag 23 juni

– dinsdag 7 september

– maandag 1 november

(bij je aanmelding graag de datum doorgeven)

Zodat je daarna…

on fire bent en weer zo lekker door kan!

barst van de nieuwe plannen en gave ideeën

direct in actie komt en eindelijk dat kloppende en goed voelende aanbod in de wereld zet

je unieke waarde tot in je tenen voelt

gemakkelijk kunt uitleggen wat je precies doet en wat jij de wereld komt brengen

eindelijk weet wat je écht wilt

de rode draad van jouw verhaal glashelder hebt

met meer vertrouwen, rust, helderheid, plezier & bevlogenheid de deur uit gaat

het écht volledig op jouw manier gaat doen

weet met wie je het allerliefst wil werken

met helderheid en vernieuwde energie de volgende stap durft te zetten

weet wat je drijfveren zijn en wat je onderscheidt van anderen

meer dan voldoende input hebt voor kloppende en rake content

je creativiteit meer dan ooit voelt stromen en de mooiste ideeën, producten en uitingen zo uit je hand rollen

What they say

Wow, één bonk enthousiasme. Dat is hoe ik Sijtske heb leren kennen. Altijd vol goede energie en toffe ideeën. Heerlijk om mee samen te werken. Je kan niet anders dan blij worden bij Sijtske. En met een goed gevoel weer naar huis gaan. Zij weet als geen ander dat juist door rust en ontspanning de mooiste inzichten ontstaan.

Sijtske stelt inspirerende vragen, waardoor je ineens anders naar de dingen gaat kijken. En denkt ook graag met je mee, zonder dat zij het voor je invult. Die unieke aanpak is heel verhelderend.  Juist iemand die écht naar jou kijkt, en je verder helpt op de weg die bij jou past.

Het is tijd voor jou! Dat is wat Sijtske mij heeft laten voelen. En dat heeft al tot zoveel moois geleid. Ik laat samenwerken met Sijtske niet meer los. Gun jezelf dit ook!

Chantal Teernstra

advocaat

Sijtske heeft de unieke gave om al pratend en vragend te weten waar jouw vuur over gaat. Ze luistert geboeid, stelt de juiste vragen en zet je zintuigen weer open. Ze laat je zien waar jouw kracht ligt. Toen ik dat zag, voelde ik weer mijn vuur. Ik maakte vervolgens een kloppend aanbod en voelde het weer stromen. Sijtske weet precies dát eruit te halen wat je zelf als onderneemster niet ziet. Ik kan iedere onderneemster een Relight my Fire! dag aanraden als je vast loopt, het niet meer weet of omdat je wilt voelen wat je nou echt het allerliefste doet. Sijtske is warm, ontwapenend en heel gezellig. Je voelt je meteen thuis bij haar.

Marianne Vis

babycoach

Ik heb een Relight my Fire! dag bij Sijtske gevolgd en wat was dat fijn!

Ik heb nieuwe inzichten en ideeën gekregen over welke richting ik op wil met mijn bedrijf. Wat Sijtske heel goed doet is aanvoelen waar iemand zijn of haar kracht zit en hoe dit kan worden ingezet. Ze heeft geen standaard lijstjes die ze af gaat, maar werkt echt met hetgeen wat op dat moment het beste past bij jou als persoon. 

Ze is een ideeënmachine die met heel veel enthousiasme, liefde en creativiteit jouw potentie naar boven weet te halen. 

Na deze dag heb ik als ondernemer knopen doorgehakt die ik heel spannend vond. Door de oefeningen die Sijtske mij gaf, versterkte dat mijn vertrouwen dat deze keuzes mij helpen om mijn doelen te bereiken. 

Dankjewel lieve Sijtske voor al je hulp en voor deze inspirerende dag!

Anke Atsma

Diëtist & Schoonheidsspecialist

Relight my Fire! is voor jou als jij:

 • Een grote missie hebt met je bedrijf. Je iets bijzonders komt brengen waarmee je veel mensen wilt helpen
 • én je bedrijf wel een flinke boost kunnen gebruiken
 • meer flow, creativiteit en versteviging wilt ervaren in je business

 • mensen wilt raken, betoveren en inspireren met jouw vuur, jouw energie en jouw messaging, zodat je het hart van jouw klanten écht raakt
 • het eindelijk helemaal op jouw manier wil doen, los van alle regeltjes die er ongemerkt zijn ingeslopen
 • vanuit ontspanning en een open blik wil kijken en ervaren welke mooie, bijzondere dingen er nog meer mogelijk zijn en mogen ontstaan
 • moeiteloos en met heel veel plezier wil maken, bedenken en creëren juist door helemaal jezelf te zijn
 • weer met de kraan open wilt ondernemen, zodat alles weer zo lekker doorstroomt en jij weer geniet van de vrijheid en het plezier wat dat met zich mee brengt  
 • verdieping zoekt en weer terug wilt naar die beginvraag en dat beginpunt. Waarom doe ik wat ik doe? En wat heb ik de wereld te geven?
 • opnieuw naar je aanbod wilt kijken en wilt onderzoeken of- en wat er meer mogelijk is
 • vanuit de juiste energie en balans persoonlijk en zakelijk wilt groeien

That’s why

Ik help enthousiaste, ambitieuze onderneemsters met het vinden, voelen, verstevigen en verankeren van hun vuur. Ik help met dát deel waar je hele bedrijf op wordt gebouwd en waar het op draait. Jouw vuur. En dat gaat over jou. Jij bént immers je bedrijf. Want waarom doe je wat je doet? En wat maakt dat belangrijk? En waar hang je dat vervolgens aan op? Wat is het wat jij de wereld wilt geven? En hoe geef je dat vervolgens handen en voeten?

In iedere ondernemer, startend of al jaren onderweg, zit een inspirerend verhaal zit. Een verhaal wat de basis vormt van een diep innerlijk vuur. Als je je vuur hebt, je vuur voelt, ontstaat er zoveel energie om het op- en uit te bouwen. Pure bouw- en creatiekracht. Authentiek, eigen en helemaal van jou! En dat gun ik iedere ondernemer, want er is niets zo fijn als het vuur in jezelf te voelen!

 Mijn klanten noemen me vaak een ideeënfontein, een inner fire starter, een meedenker, inspirator of coach, maar zelf geef ik het eigenlijk nooit een naam. Ik ben gewoon Sijtske. En laat mij maar vuurtjes aanwakkeren, dan ben ik op m’n best!😉

De plek is magisch!

De plek waar we werken is magisch, krachtig, warm en smûk (gezellig, knus). Het is onze heerlijke veranda achter het huis.

Een plek waar je je direct thuis voelt en waar jouw verhaal de ruimte krijgt. Een plek waar jij je veilig en geborgen voelt. Waar jij je schoenen uittrekt en op de bank ploft. Waar je een dekentje omslaat, in de vlammen staart en luistert naar het knetterende haardvuur.

Deze plek brengt je rust. Je kunt er je hoofd leeg maken, loslaten wat niet meer nodig is en inspiratie en creativiteit tot je laten komen. Het geeft je nieuwe energie, ideeën en laat dat voluit bewegen en stromen.

Deze plek is alles wat jij nodig hebt. Ervaar het zelf!

Are you ready?

Relight my Fire is écht een cadeau aan jezelf én je bedrijf.

Rust. Ontspanning, Opladen. Bijtanken. Aan de stekker. Genieten. Voelen. Praten. Ervaren. Luisteren. Raken. Loslaten. Betovering. Warmte. Creëren. Maken. Plezier. Vuur!

Kortom: we maken een reis naar binnen, met de spotlights vol aan op jou!

En gegarandeerd dat jij met zoveel meer focus, helderheid, energie, plezier en vertrouwen de deur uit gaat!

Ben je enthousiast en wil je je aanmelden? Of heb je toch nog vragen? Of twijfels? Neem contact met me op via de button hieronder, dan plannen we een belafspraak.

Ik verheug me erop je te spreken en je te ontmoeten op mijn veranda! 

Tot snel!

Veel gestelde vragen

Ik ben startend, is Relight my Fire! geschikt voor mij?

Jazeker, Relight my Fire! is er voor iedere onderneemster en is ook zeker voor de startende onderneemster heel waardvol. Want je krijgt helder wat jouw vuur is, waar jouw vuur voor jou over gaat en wat je met je bedrijf wilt gaan doen. Je gaat van voelen, naar weten. Essentieel als je net start.

Hoe snel kan ik terecht om mijn vuur aan te laten wakkeren?

Vaak kun je al terecht voor jouw Relight my Fire! dag binnen 3 tot 4 weken! En voor een call is dat vaak al binnen 1 á 2 weken mogelijk. Hoe lekker is dat?!

Na je aanmelding neem ik binnen 3 werkdagen contact met je op om jouw dag- of call in te plannen.

Waar vindt de Relight my Fire! dag plaats?

De dag vindt plaats bij mij op de veranda in het Friese Makkum en duurt van 9.30 uur tot 15.30 uur.

De dag is volledig verzorgd en inclusief koffie/thee, lekkers en een heerlijke lunch. Het zal je aan niets ontbreken!

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kan de Relight my Fire! VIP dag in termijnen betalen. 

Je kunt het bedrag van € 747,- in 1x voldoen, maar het mag ook in 2x worden betaald. Je betaald dan 2x         € 379,- (de betalingen dienen wel voor de Relight my Fire! dag te zijn voldaan)

* genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw

Ik twijfel, what to do?

Neem contact met me op! Ik praat graag verder met je. Ik ga je niet proberen over te halen, maar een persoonlijk gesprek geeft vaak wel de helderheid om een goede beslissing te kunnen maken.

Sijtske Deinum

De Greiden 9

8754 KG Makkum

Tel. 06 18 68 98 86

contact@sijtskedeinum.nl

Privacybeleid

Cookieverklaring