Selecteer een pagina
VANUIT VRIJHEID ONTSTAAT ÉCHT LEVEN!
Ik ben Mijke van One True Life. Ik ben een True Life Connector en Outdoor Coach.
Ik ben een krachtige en gevoelige vrouw. Mijn kracht is ook mijn inspiratie. Ik leef het voor, inspireer en straal uit hoe ook jij met kleur en vrijheid kunt leven. Ik ben een echte nature girl!

Ik heb One True Life opgericht na een 6 weekse solo wandeltocht met hond en tent door de bergen van zwitserland. Omdat ik mezelf daar zo tegenkwam en tegelijkertijd zoveel over mezelf leerde door de tocht en de natuur, vond ik dat iedereen dit moest weten. Nu help ik anderen te verbinden met hun echte en natuurlijke leven en laat zien dat echte vrijheid werkelijk bestaat. Omdat ik geloof dat vrijheid het belangrijkste is dat we hebben in ons leven.

Met behulp van de natuur help ik bewuste mensen om vrijer te leven en los te komen van het ‘normale’ denken, zodat je weer meer (denk)ruimte en (gevoels)vrijheid krijgt en de echte magie van leven weer gaat ervaren! Ik breng je in contact met jouw gevoel, zodat je vanuit daar beslissingen kunt maken!

Dus eigenlijk gaan we naar buiten, wandelen, suppen, zwemmen, stilzitten, van alles om jou uit je hoofd, in je lijf te krijgen en in te laten zien dat je zoveel meer kunt dan je had verwacht, als je maar de standaard regels loslaat. Het allerleukste dat ik ooit heb gedaan!!

Welke 5 woorden zijn typisch jou?

Laidback -> heel relaxed zijn. Ik ga vaak eerst iets leuks doen en dan iets nuttigs. Bijv. Ik ga eerst wandelen en dan stofzuigen. Ik leg mezelf niet van alles op.

Bohemian -> het is voor mij een soort van combinatie van natuur, natuurlijk en vrij zijn.

Vrijheid -> voor mij is dit echt het allerbelangrijks. Zonder vrijheid is er geen leven. Dit is waarom ik alles doe.

Eigen wijs-> iedereen heeft zijn eigen wijsheid in zich, alleen we zijn verleerd er naar te luisteren. Je lichaam, je lijf, je hart vertelt je die wijsheid, alleen je kunt die taal pas verstaan als je bewust minder luistert naar je hoofd.

Soulful -> ik doe alles bewust. Er zit een ziel in. En dat is met alles zo, met mensen, met dieren, met de natuur. Het is mijn ziel die voor mij bepaald wat ik hier te doen heb. Wat voor persoon ik ben en wat ik doe en voel. Alles is voor mij een levend iets, er zit een ziel in alles.

Waarom doe jij wat je doet, wat drijft jou? Wat is dus jouw innerlijk vuur?

Ik was altijd, zoals ik het noem, een hoofd. Ik stond niet in contact met mijn lijf en had mijn gevoel uitgeschakeld. Ik ben afgestudeerd jurist, maar was nooit echt gelukkig. Ik leefde vanuit mijn hoofd en bleef me maar afvragen of er niet meer moest zijn. Sporten is heel lang mijn middel geweest om daar mee om te kunnen gaan, tot ik echt letterlijk door mijn lijf stil werd gezet. Ik kwam erachter dat ik totaal niet leefde vanuit mijn hart en gevoel en dat ik zoveel meer was dan ik altijd had gedacht, puur doordat ik meer in contact met mijn lichaam kwam, uit mijn hoofd ging en het vertrouwen kreeg om dat te volgen!

En stiekem was ik er al langer achter dat natuur heel belangrijk was en je daar zoveel van kon leren, meer mensen moesten dat weten vond ik.

Ik doe wat ik doe, omdat ik geloof dat jouw échte leven verschijnt, wanneer je standaard denken verdwijnt. Ik geloof dat pas als je je van binnen vrij voelt, je naar buiten toe echt gaat leven. Vanuit een diep contact met je lijf, volgt de verbinding met je gevoel en hart vanzelf.

Daarom geloof ik in holistisch werken, een gezonde geest, huist in een gezond lichaam. Vanuit de connectie met je hart, voel jij namelijk wat het beste is voor jou. Wat jij wilt, waarom jij hier bent en dan gaat het vanzelf stromen, want… jóuw gevoel is een enorme kracht. Een kracht die je nodig hebt, om steeds weer te kiezen voor (jouw) vrijheid en (innerlijke) avontuur.

Wat betekent jouw vuur voor jou en je business?

Mijn vuur betekend alles voor mij. Zonder vuur, geen leven, geen bedrijf. Ik was altijd al vrij gepassioneerd over bepaalde dingen, maar nu is het gefocused in mijn bedrijf. Zonder vuur heb ik geen motivatie om te doen wat ik nu doe en zou ik gewoon meegaan in de mainstream, wat veel makkelijker is dan de switch maken van jurist naar outdoor en spiritueel coach, dus mijn vuur is mijn motivatie.

Het is mijn vuur, mijn passie voor wat ik doe en het weten waaróm ik het zo belangrijk vind dat meer mensen zich werkelijk vrij kunnen voelen, ongeacht de omstandigheden en daardoor werkelijk zichzelf kunnen zijn. Dat zorgt ervoor dat ik dit werk met onwijs veel plezier doe. En vooral nu ik overal om me heen zie dat mensen zich ingeperkt voelen en er allerlei regels komen, is het nog belangrijker om te weten dat de werkelijke vrijheid in jezelf zit, dat je dat altijd kunt voelen, wat er ook gebeurd en waar je ook bent. Als je maar weet wat voor jóu belangrijk is en wat jóu echt vrijheid geeft. Daar mee bezig zijn, dat is mijn vuur!

Hoe houd jij je vuur hoog?

Ik houdt mijn vuur hoog door te wandelen in de natuur, door veel alleen te zijn en te blijven voelen wie ik ben en wat belangrijk is voor mij, zodat ik dat door kan geven aan anderen.

Maar ook mediteren, lezen, schrijven, fotograferen, voor me uit staren in een vuurtje of bij het water, me omringen met kleuren en dingen die representeren waar ik voor sta en wat ik belangrijk vind. En ook zeker het coachen en begeleiden van mijn klanten in hun mooie reis naar meer vrijheid.

Er zijn zoveel dingen die mijn vuur hoog houden en die mij energie geven, bewust houden van wat voor mij belangrijk is. Het zijn wel allemaal dingen die mij energie geven, de energie zuigers probeer ik zoveel als kan te vermijden of te verminderen, dat vind ik zonde van mijn tijd, en van de ander.

Waar ben je heel trots op? Juist ook in deze moeilijke tijd?

Ik ben er heel trots op dat ik dit bedrijf uberhaupt ben gestart, want in eerste instantie vond iedereen in mijn omgeving het maar een waanzinnig idee om te stoppen met de goedbetaalde freelance opdrachten en om outdoor coach te gaan worden. Dat hoor je niet te doen met zo’n opleiding! Dat ik doorgezet heb en het vertrouwen bleef voelen dat dit is wat ik echt te doen heb en dat het mij en anderen zoveel meer gaat brengen dan dat freelance werk, dat vind ik eigenlijk stiekem nog steeds wel knap van mezelf! 😉

En dat ik in deze tijd toch een deel van mijn aanbod omgezet heb (en wordt) naar online, maar het nog steeds goed voelt, daar ben ik ook wel trots op. In eerste instantie wilde ik daar niets van weten, omdat ik juist het naar buiten gaan en het contact met mensen zo bijzonder vindt. Dat ik daar nu voor sommige onderdelen een hele mooie andere manier voor gevonden heb, maakt me zeker wel trots.

Welk advies zou jij willen geven?

Blijf vooral (bij) jezelf, maak de verbinding met je lijf en maak vanuit daar de keuzes die belangrijk voor jou zijn, in plaats van wat (jij denkt dat) er wellicht vanuit je omgeving van je wordt verwacht. Alleen jij weet wat écht goed voor jou is en waar jij het meeste geluk uit haalt, dus waarom zoveel waarde hechten aan de mening van een ander?

En probeer niet zoveel om je heen te kijken hoe anderen het doen, laat je daar niet door afleiden, iedereen heeft een eigen reis te maken en dat maakt het leven juist zo mooi! Met afkijken en dat proberen na te doen zorg je er alleen maar voor dat je juist verder verwijderd raakt van jezelf en wat jou écht gelukkig maakt en dat is onwijs zonde! De wereld wil zien wie jij bent en wat jíj te bieden hebt!

Welke quote/uitspraak of motto is jou op het lijf geschreven of past helemaal bij jou?

 1. Ga je er dood aan? Daarmee wil ik zeggen, moet het echt nu? Moet het uberhaupt? We denken zo vaak dat we iets moeten. Maar is dat echt zo? Want meestal blijkt dat niet zo te zijn of juist heel erg mee te vallen. 

2. Geniet van het leven, want het leven geniet ook van jou! 

3. JOLO (you only live once) 

 

www.onetruelife.club