Selecteer een pagina

@ilonaoostenveldbloemstyling

Ik ben Ilona Oostenveld en ik ben eigenaar van een prachtige bloemenwinkel in het centrum van Makkum.

Naast de winkel doe ik freelance werk. Geef ik les voor groei en bloei (volwassen onderwijs) en geef ik demo’s op evenementen en beurzen.

Welke 5 woorden zijn typisch jou?

Enthousiast, leergierig, eigenwijs, zorgzaam en workaholic

Waarom doe jij wat je doet? Wat drijft jou? Wat is dus je innerlijk vuur?

Ik weet al vanaf mijn puberteit dat ik bloemist wilde worden. Na verschillende stages wist ik ook dat ik het in mijn vingers had. Ik word heel blij van het vertalen van wat er in mijn hoofd zit. Van mensen blij maken. Ook in de meest verdrietige periodes van hun leven. Dat mijn werk zo afwisselend is drijft mij. Ik hou van de adrenaline die ik voel als ik op een podium sta.

Wat betekent jouw vuur voor jou en je business? En hoe houd jij je vuur hoog?

Mijn vuur houdt mij scherp. Daardoor krijg ik nieuwe ideeën en wil ik presteren. Door mezelf uit te dagen blijf ik scherp en on edge.

Waar ben je heel trots op? Juist in deze moeilijke tijd?

Dat ik altijd een mogelijkheid zie om door te gaan. Oplossingsgericht handelen en zichtbaar blijven voor mijn klanten. Ik ben er trots op dat ik ondanks dat ik geen freelance klussen meer heb i.v.m. Corona mijn winkel top draait en dat ik veel nieuwe klanten heb weten te bereiken.

Welk advies zou jij willen geven?

Blijf altijd kijken naar mogelijkheden. Blijf jezelf uitdagen. Kijk voorruit en niet achterom! Wees creatief en laat je niet uit het veld slaan. En ben je onzeker maak dit bespreekbaar! Anderen kunnen meedenken naar een passende oplossing.

Welke quote/uitspraak of motto is jou op het lijf geschreven of past helemaal bij jou?

Don’t wish for it, work for it!