Selecteer een pagina

Het voelen van jouw eigen diepe vuur, jouw ‘why’, jouw power, jouw goud, is het meest kostbare bezit in je leven én business en toch heeft het soms last van ‘de wind van buitenaf’. Herkenbaar?

Je piekert over welke plek je mag innemen, over waar je voor staat en over het pad dat je te lopen hebt. Je twijfelt over keuzes die je wilt maken, over je boodschap, je aanbod en over hoe je jouw missie in de wereld zet.

Of je hebt zoveel ideeën en voelt zoveel, dat je het geen plek kunt geven en je dus niet weet wat je ermee moet, wat je ermee kan en wat het je zegt. Er ontstaat twijfel en onzekerheid in je voelen, je denken en je doen. En dat zorgt voor stilstand, in jou én je bedrijf. En zo dooft letterlijk je vuur….

Als jij je hierin herkent, wil ik je dolgraag ontmoeten.

Want ik doe niets liever dan samen met jou je vuur aanwakkeren! 

 Ik help je bij het vinden, voelen, verstevigen en verankeren van je eigen, unieke vuur, zodat er een stevig fundament ontstaat en je de stroming en joy voelt om dat op- en uit te bouwen.

Samenwerken kan met mij op 2 manieren:

Je kiest voor mijn 1:1 VIP dag om je vuur aan te wakkeren en te verstevigen

Of je gaat samen met mij, in 20 bijzondere weken, op zoek naar jouw eigen, unieke vuur

Hello there!

Ik ben Sijtske en ik help enthousiaste, ambitieuze hartonderneemsters met het vinden, voelen, verstevigen en verankeren van hun eigen, unieke vuur.

Vanuit dat vuur ontstaat niet alleen zingeving en bezieling, maar het vormt ook het fundament van jouw bedrijf en de stroming en plezier om dat op- en uit te bouwen.

Want ik stond daar ook, jarenlang. Ik voelde van alles, maar wist niet waar ik dat aan op kon hangen. Ik had zoveel ideeën, ging van het ene plan naar het andere, maar kreeg het nooit echt kloppend. Altijd bleef er wat knagen, voelde ik weer een nieuwe invalshoek en droomde ik van iets wat ik nog niet kon overzien. Tot ik zelf echt inzichtelijk kreeg waar het voor mij over ging. Eindelijk mijn hogere doel duidelijk. Mijn vuur voelend!

 

En toen ging het stromen, want het klopte, in alles. En dat zie en voel je aan de buitenkant van mijn bedrijf. Ik maak wat ik wil maken. Ik heb de moed om me uit te spreken. Ik durf te kiezen, voor die leuke ondernemer waar ik het allerliefst mee werk en voor het aanbod wat mij intens blij maakt. Geen ruis en twijfel meer, maar pure vrijheid, plezier en bezieling. Het grootste cadeau wat ik mezelf én mijn bedrijf kan geven!

Meer weten over mij? Over hoe ik bijvoorbeeld mijn vuur vond?

 

What they say!

Als ondernemer heb je soms even momenten dat je het niet meer weet. Ik loop dan vast in al mijn ideeën, merk dat ik dan juist niets uit mijn handen krijg, word onzeker, ga zelfs twijfelen of ik wel doe wat ik moet doen.

Een gesprek met Sijtske brengt me dan zoveel. Echt, na een uurtje bruis ik alweer van de energie, voel ik weer waarom ik doe wat ik doe en heb ik een lijst aan ideeën die ik gewoon stap voor stap kan afwerken. Hoe doet ze dat toch?

Wat fantastisch is, is dat Sijtske zelf gewoon echt doet waar ze goed in is en waar ze lol in heeft. Dat voel je aan alles. En dat straalt over op jou. Zij ziet zo goed in me wat erin zit en hoe dat eruit mag komen. Die bevestiging is heel fijn. Of je nou als beginnend ondernemer nog zoekt naar waar je echt van aan gaat of als meer ervaren ondernemer weer even een portie energie en inspiratie nodig hebt, ik kan Sijtske van harte aanbevelen!

Karin Oomen

Your lovely memory