Selecteer een pagina

 ONTDEK WAT JIJ WILT

VOEL JE VRIJ EN ENERGIEK

ERVAAR PLEZIER IN WAT JE DOET

Je wilt wat anders, maar wat?

Hoe leuk je je collega’s of klanten ook vind, je staat niet meer iedere dag te trappelen om aan het werk te gaan. Je weet heus nog wel wat er ooit zo leuk was, maar je voelt het even niet. En om eerlijk te zijn al een hele tijd niet meer… 

Je hebt zin in wat nieuws en kijkt met interesse naar anderen. Zou wat zij doen ook iets voor jou kunnen zijn? Je struint het internet af naar interessante sites, kijkt masterclasses en download e-books. Je hebt zelfs al een paar keer interessetests gedaan. Maar je vind maar niet de antwoorden die je zoekt.

Misschien dan toch maar een extra cursus of training volgen, zodat je weer uitdaging ervaart? Heel eerlijk? Daar heb je echt geen zin meer in. Eigenlijk ben je wel klaar met wat je nu doet. 

Je verlangt naar die ene toffe baan die je op het lijf geschreven staat en je weer energie, uitdaging en creativiteit geeft. Of droomt van een succesvol bedrijf, waarin je helemaal jezelf kunt zijn en wat moeiteloos voelt.

Je wilt je weer vrij, vervuld en gelukkig voelen. Maar op dit moment voelt het alles behalve dat. Tuurlijk, met een iets andere invulling of taak op je werk, of een nieuw, aantrekkelijk aanbod voor je bedrijf, kom je een heel eind. Het zal je vuur even aanwakkeren. Maar het is uiteindelijk van korte duur, want het is niet echt vervullend. En je weet, een burn- of bore-out ligt op de loer als je zo verder gaat.

Je wilt wat anders, maar wat? En hoe dan allemaal?

Ik ga je helpen!

In 3 simpele stappen naar een stevig, vlammend vuur, zodat jij vol vertrouwen een switch durft te maken!

Plan een kennismaking via het contactformulier 

Ontdek met het Vind & Voel je Vuur traject wie je bent, wat jou drijft en wat je het allerliefste wilt doen

Na het traject, staat jouw hart weer in vuur en vlam voor je werk en leven!

Vind & Voel je Vuur!

Kies het traject wat past bij jouw situatie

🔥 gevonden en aangewakkerd

vuur interviews

uren VUUR ervaring

Hi, ik ben Sijtske

Al meer dan 5 jaar help ik enthousiaste, ambitieuze vrouwen bij het vinden en voelen van hun vuur, zodat ze vanuit vertrouwen een switch durven te maken in hun werk of bedrijf. 

Ik ben een coach die naast je staat en je diepgaand interviewt. Ik voel haarscherp aan of dat wat je zegt uit je hart komt en je levensmissie is.

Want waar jij staat, stond ik ook jaren geleden. Ik voelde dat er meer mogelijk was. Maar ik had geen idee wat. Ik kon toch alleen maar lesgeven?

Ik daag je met liefde uit steeds dieper te zakken in jezelf en in je verhaal. Samen vinden we de antwoorden die de vonkjes in jou doen ontsteken. Vonkjes die vervolgens oplaaien naar een warm hoog vuur zodat jij vol vertrouwen het roer durft om te gooien!

 

What they say

Wow, één bonk enthousiasme. Dat is hoe ik Sijtske heb leren kennen. Altijd vol goede energie en toffe ideeën.

Sijtske stelt inspirerende vragen, waardoor je ineens anders naar de dingen gaat kijken. Echt iemand die naar jou kijkt en je verder helpt op de weg die bij jou past.

Het is tijd voor jou! Dat is wat Sijtske mij heeft laten voelen. En dat heeft al tot zoveel moois geleid. 

Gun jezelf dit ook!

Chantal Teerenstra

Sijtske heeft de unieke gave om al pratend en interviewend te weten waar jouw vuur over gaat. Ze luistert geboeid, stelt de juiste vragen en laat je zien waar jouw kracht ligt en hoe belangrijk jouw verhaal is.

Toen ik dat zag, voelde ik weer mijn vuur. Ik maakte vervolgens een kloppend aanbod en het stroomde direct!

Sijtske weet precies dát eruit te halen wat je zelf niet ziet. Ik kan iedere vrouw het Vind & Voel je Vuur traject aanraden als je vast loopt, het niet meer weet of omdat je wilt voelen wat je nou echt het allerliefste doet.

Daarnaast is Sijtske een ontzettend  warm en inspirerend persoon. Je voelt je meteen thuis bij haar.

Marianne Vis

Baby- en zwangerschapscoach

Soms zijn er momenten in je leven dat je het niet meer weet. Ik liep vast. Had veel ideeën, maar merkte dat er eigenlijk niets uit mijn handen kwam. Ik werd onzeker, ging zo aan mezelf twijfelen en vroeg me echt af, is dit het nou?

Mijn allereerste gesprek met Sijtske bracht me direct al zoveel. Echt, na een uurtje bruiste ik alweer van de energie en voelde ik dat er nog zoveel meer voor me mogelijk was.

Sijtske ziet zo goed in me wat erin zit en hoe dat eruit mag komen. Die bevestiging is heel fijn. Ik kan het Vind & Voel je Vuur traject van harte aanbevelen!

Karin Oomen

Gratis inspiratie!

Ontdek de eerste stappen naar het

vinden van je Vuur!

 

Podcast

Luister in de Relight my Fire podcast naar  inspirerende verhalen van vrouwen die, nadat zij hun vuur gevonden hebben, het roer durfden om te gooien.

Magazine

Download mijn gratis magazine en ontdek en verken jouw eigen vuur. Je vindt er o.a. praktische oefeningen, tips en inspirerende verhalen van klanten.

Blog

Lees in mijn blog de bijzondere verhalen van vrouwen die hun vuur al vonden. Ze delen wat ze nu doen en hoe ze hun vuur hoog weten te houden.

Instagram

Op mijn Instagramaccount deel ik dagelijks mijn gedachten, visie en inspireer ik je. Leuk om daar met elkaar te connecten!

Sijtske Deinum

De Greiden 9

8754 KG Makkum

Tel. 06 18 68 98 86

contact@sijtskedeinum.nl

Privacybeleid

Cookieverklaring