Selecteer een pagina

ELSE ANNA – IK HELP JOU OM VAN JE HUIS EEN DROOMPLEK TE MAKEN!

Hoi, ik ben Else van der Meer a.k.a. Else Anna. Samen met mijn vriend Pieter Jelle en onze kinderen Selah en Jack woon ik in Leeuwarden. Ik ben gek op alles wat met kleur, beeld, design en styling te maken heeft. Vorig jaar maakte ik de best wel radicale keuze om te stoppen met mijn vaste baan als communicatieadviseur. Ik startte mijn eigen bedrijf en sinds dit jaar werk ik volledig als interieuradviseur. (www.elseanna.nl / @elseanna)

 Ik help jou om van je huis een droomplek te maken. Want ik vind dat je een huis verdient waar je elke dag gelukkig van wordt. Je huis is je basis, de belangrijkste plek in je leven. Je brengt er zoveel tijd door, nu helemaal. Dan kun je er maar beter een plek van maken waar je heel blij van wordt!

Welke 5 woorden zijn typisch jou?

Nieuwsgierig – Verhalen van anderen vind ik super interessant. Ik leer ook graag nieuwe dingen.

Vrolijk – Positief en enthousiast.

Doordacht – Als ik iets doe, dan heb ik daar goed over nagedacht. Je zult mij niet gauw op een impulsieve actie betrappen.

Gedreven – Ik wil altijd winnen. Soms irritant voor anderen, want het slaat ook wel eens door naar fanatisme 😉

Avontuur – ik houd van nieuwe dingen en ben wel te porren voor iets spannends.

 

Waarom doe jij wat je doet, wat drijft jou? Wat is dus jouw innerlijk vuur?

Ik hou enorm van mooie dingen maken. In mijn geval zijn dat huizen of kantoren. Ik vind het echt geweldig om een totaalplaatje neer te zetten dat helemaal klopt. Maar nog belangrijker: dat jouw hart er sneller van gaat kloppen. Ik luister naar jouw verhaal en zet dat om in een interieur dat helemaal bij jou past. Dat is toch te gek: doen wat je het allerleukste vindt en dat je anderen daar zo blij mee kunt maken!

Wat betekent jouw vuur voor jou en je business?

Mijn vuur zorgt ervoor dat ik blijf gaan. Mijn vuurtje is de brandstof voor mijn bedrijf!

Hoe houd jij je vuur hoog?

Ten eerste: door elke dag te kunnen doen wat ik het liefste doe. Dat is het grootste cadeau. Maar ik heb natuurlijk niet altijd dagen met regenbogen en eenhoorns. Gelukkig heb ik hele fijne mensen om me heen. Mijn vriend moedigt me enorm aan en maakt mijn ondernemersreis mede mogelijk. Familie, vrienden en mede-ondernemers om mee te sparren zijn ook onmisbaar. Verder laad ik mezelf op door te sporten, lezen en soms ook even alleen te zijn. Heerlijk!

Waar ben je heel trots op? Juist ook in deze moeilijke tijd?

Vorig jaar maakte ik de moeilijkste keuze uit mijn leven. Ik zegde mijn vaste baan op en daarmee ook mijn zekerheid. Dat vond ik heel spannend om te doen. Ik heb het toch gedaan en sindsdien heb ik al zulke gave opdrachten mogen doen. Als ik terugkijk dan heb ik in korte tijd al veel gedaan en geleerd. En mensen heel blij gemaakt met hun huis. Dat maakt me trots!

Welk advies zou jij willen geven?

Een investering in jezelf is de beste investering die je kunt doen. Als je voelt dat je iets heel graag wilt doen, luister dan naar dat gevoel en neem het serieus. Ga op zoek wat dit dan is. En als je er niet uit komt, schakel hulp in. Zelf heb ik heel veel gehad aan Margriet Spijksma. Door haar heb ik ontdekt wat ik echt wil en zij heeft me ook veel skills geleerd voor het opzetten van mijn bedrijf. Dat heeft mijn leven veranderd!

Welke quote/uitspraak of motto is jou op het lijf geschreven of past helemaal bij jou?

Geduld, vertrouwen en volharding.

Soms zit het even tegen of loopt het niet zoals ik denk of hoop. Deze drie woorden helpen mij om mijn droom voor ogen te houden en er weer vol voor te gaan. Het komt altijd weer goed 😊